La Generalitat amplia el servei de la línia d’autobús circular entre Cànoves, Sant Pere i Cardedeu

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha incrementat aquest dimecres el nombre d’expedicions de la línia d’autobús circular que uneix Cànoves, Sant Pere i Cardedeu. S’han creat quatre noves expedicions diàries, dues des de Cardedeu i dues des de Cànoves.

El 9 Nou
02/12/2010

La línia circular d’autobús que uneix Cànoves, Sant Pere i Cardedeu ha ampliat aquest dimecres el seu servei amb quatre noves expedicions diàries a l’oferta actual. Dues surten des de Cardedeu i dues més des de Cànoves. Els nous horaris s’ofereixen a primera hora de la tarda, quan s’havien detectat hores de forta demanda. D’aquesta manera, la línia arriba a 24 expedicions de dilluns a divendres.

També s’ha modificat part del recorregut per facilitar l’accés des de les urbanitzacions al nucli urbà de Cànoves on hi ha els servies com el centre d’atenció primària. Les millores beneficien urbanitzacions com Ca l’Esmandia, Can Sebastianet o el Mirador del Montseny. A més, s’han creat noves parades per tal de fer més accessible el servei als usuaris de les urbanitzacions de les Garrigues i la Rosaleda.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 348 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't