L’alcaldessa de Cardedeu destitueix els dos regidors del PP

L’alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila (CiU) ha destituït els dos regidors del PP que formaven part del govern municipal, segons ha donat a conèixer aquest migdia el consistori en un comunicat. S’assegura que els temes “identitaris” cada dia dificultaven més l’acció de govern.

El 9 Nou
07/11/2013

CiU i PP han trencat el pacte de govern a l’Ajuntament de Cardedeu, L’alcaldessa Calamanda Vila (CiU) ha cessat els dos regidors que deixen de tenir responsabilitats en l’acció de govern.

Segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat, la trencadissa es produeix “davant les dificultats per mantenir aparcats els temes indentitaris que cada dia dificulten més l’acció de govern”

En el text, el govern de CiiU agraeix “la feina feta plegats fins al dia d’avui, tant amb els socis del PP com amb Gent pel canvi”, que havia deixat el govern fa uns mesos. I afegeixen: “Quan els temes identitaris obstaculitzen el treball diari de govern, és el moment d’emprendre el camí sols iniciant el treball per assolir acords puntuals amb cadascuna de les forces del consistori, com pertoca i és responsabilitat de la força més votada”.

El malestar entre CiU i PP a l’Ajuntament es va accentuar a partir de l’agost quan el regidor del PP va fer tapar el mural independentista que hi havia a l’entrada del poble venint de Granollers poques hores abans de l’inici de la festa major. Era una acció pactada dins del govern però que el PP va fer executar en un moment que la mateixa alcaldessa va considerar inadequat.

AQUEST DIVENDRES AMB EL 9 NOU LES REACCIONS DELS IMPLICATS I MÉS DETALLS SOBRE LA RUPTURA

LA PREGUNTA

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 1567 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't