Cardedeu comença a transformar Dr. Klein en un carrer de vianants

Les obres per convertir el tram del carrer Dr. Klein entre el pàrquing de Sant Ramon i la carretera de Cànoves en una zona de vianants –sense circulació de vehicles– amb tot el paviment amb un únic nivell han començat aquesta setmana.


El 9 Nou
29/08/2016

En aquest mateix sector del centre de Cardedeu, també es faran millores al carrer Cervantes fins a Lluís Llibre.

El cost previst és de 360.000 euros –recollit en el pressupost d’inversions municipal d’aquest 2016– i es farà una renovació integral de la zona. “Es posaran llambordes noves però no només es canviarà la pavimentació, sinó que es modificarà el clavegueram, l’enllumenat, i s’hi posarà mobiliari i arbrat nou”, diu Joan Masferrer, regidor d’Urbanisme.

Les obres suposen la supressió de totes les places d’aparcament que hi ha actualment en aquest tram. “A la zona ja hi ha l’aparcament de Sant Ramon, i les places que envolten el mercat no estan saturades. Pacificar la zona del centre històric suposa millores pel comerç local, per la seguretat i per la sostenibilitat”, apunta.

Està previst que les obres s’acabin a finals de novembre, just abans de la Fira de Nadal. Mentrestant, les parades del mercat setmanal que s’instal·laven a Dr. Klein es traslladaran al carrer Lluís Llibre, fins a la plaça de Francesc Macià, en una prova pilot per donar al mercat un recorregut circular. Segons Masferrer, no hi haurà afectacions importants en el trànsit, que es desviarà cap al carrer de Cervantes, ja que serà el recorregut definitiu que s’instaurarà un cop finalitzades les obres.

Des del govern (ERC i la CUP), s’està ara pendent de tancar un conveni amb la Diputació per reformar també el tram de la carretera de Cànoves fins al carrer Lluís Llibre, unes obres que assumiria en gran part l’ens supramunicipal i que es preveu que es facin de cara al 2017. A l’octubre també començaran unes noves obres al carrer de Baix, entre les places Anselm Clavé i Sant Joan. En aquest cas només es faran treballs de pavimentació.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 428 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't