Troben el cadàver d’un nadó a la planta de triatge de l’abocador de Palautordera

Els Mossos investiguen la mort d’un nadó que va ser localitzat aquest dilluns al migdia dins d’una bossa de brossa quan es manipulava a la planta de triatge situada a tocar de l’abocador de Santa Maria de Palautordera. De moment, els investigadors se centren en determinar la procedència del cadàver.


El 9 Nou
08/07/2014

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea d’Investigació Criminal investiguen la troballa del cadàver d’un nadó que uns operaris de la planta de triatge de l’abocador Les Valls, a Santa Maria de Palautordera, han fet aquest dilluns cap a dos quarts de dotze del migdia.

Segons han confirmat fonts dels Mossos a EL 9 NOU, la investigació se centra en determinar la procedència del cos per, a partir d’aquí, poder arribar a localitzar les persones que hagin pogut abandonar el nadó i les circumstàncies en què ho van fer. En paral·lel, l’autòpsia al cos haurà de servir per mirar d’aclarir les causes de la mort, l’edat del nadó o el temps que feia que havia mort.

La planta de triatge de Santa Maria de Palautordera està situada al polígon de Can Balmes a tocar de les instal·lacions de l’abocador Les Valls. Aquí, es fa un triatge de la brossa procedent dels contenidors grocs d’envasos on es recullen diversos tipus de plàstics o llaunes. També hi arriben envasos que han estat recollida a través del sistema porta a porta. La planta de triatge, que gestiona l’empresa Cespa, rep brossa procedent de diversos municipis del Vallès Oriental, entre d’altres zones.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't