Els Bombers fan una trentena de sortides per danys provocats pel vent al Vallès Oriental

Els Bombers han fet una trentena de sortides entre dijous i divendres al matí al Vallès Oriental per danys provocats pel temporal de vent que ha registrat cops propers als 100 quilòmetres per hora a Caldes o la Garriga. La majoria de sortides han estat per arbres o branques caigudes.

El 9 Nou
30/01/2015

Els Bombers han fet un total de 32 sortides al Vallès Oriental entre les 6 de la tarda d’aquest dijous i les 10 del matí d’aquest divendres per incidències relacionades amb el vent. Hi ha hagut 24 serveis per la caiguda d’arbres i branques o d’altres elements com tendals o aparells de climatització. Amb tot, no hi ha hagut cap incident greu, segons els Bombers. Entre les 32 sortides, n’hi ha hagut vuit per arbres o branques caiguts en carreteres. Entre aquests, destaquen les incidències a la C-17 entre Granollers i Lliçà d’Amunt o a Caldes, a la C-59.

A Granollers i Caldes, els Bombers han fet un total de set sortides. A Sant Antoni de Vilamajor, n’han fet sis. Els altres es reparteixen entre l’Ametlla, la Llagosta, Lliçà d’Amunt, Llçà de Vall, Martorelles, Sant Fost, Vallgorguina i les Franqueses. Aquí, els Bombers i la Policia Local van trencar per retirar arbres caiguts a la urbanització de Can Suquet.

BASTIDA DE L’ESGLÉSIA A CALDES

Uns operaris han fet caure de forma controlada la part superior d’una bastida que cobreix l’església de Caldes. Ha passat aquest dijous al vespre després que la bastida quedés a punt de caure. Uns operaris s’han acabat enfilant a més de 20 metres d’altura mentre la Policia Local ha estat controlant l’accés a la zona perquè no hi entressin ni vianants ni vehicles, segons relata Raquel Puig a Twitter.

Els cops de vent ja han superat els 151 quilòmetres per hora al cim de Puigsesolles, al Montseny, segons les dades del Servei Meteorològic de Catalunya. S’ha produït cap a un quart de deu de la nit. A Caldes, el cop més elevat ha estat de 94 quilòmetres segons les dades de l’estació del Meteocat a Torre Marimon. A la Garriga, segons Meteo la Garriga, el cop de vent màxim també s’ha acostat als 100 quilòmetres per hora.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 813 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't