La història d’aquesta pastisseria tradicional de Cardedeu, però, es remunta a molt més enrere, ja que la seva història va començar fa 244 anys, primer al carrer Major i després al carrer Sant Antoni, on encara és actualment.
Sis generacions de la família Vila han passat per aquest negoci, caracteritzat per l’elaboració i venda de borregos. Actualment, Núria Vila està al capdavant de la botiga, situada des de fa anys al carrer Sant Antoni, després que al principi estigués al carrer Major. “Avui dia, tot i que els borregos continuen sent el producte estrella, a Domingo Vila fem de tot, des de la pastisseria més tradicional fins a la més moderna. Ens hem d’anar adaptant als nous temps”, explica Vila.
Domingo Vila Valls va ser el fundador del negoci, en un principi dedicat només al pa i als borregos, utilitzant una fórmula que ha passat de pares a fills al llarg d’aquests anys, i que amb el temps ha anat introduint variacions. L’any 2000, per exemple, es va començar a elaborar el torró de borrego conjuntament entre les pastisseries Alzina, Piella, Ricós i Domingo Vila.
A Domingo Vila i Valls el va succeir en el negoci Josep Vila i Nicolau, i posteriorment, el fill d’aquest, Domingo Vila i Ferrer, que va establir la pastisseria en el seu lloc actual. Després van arribar Domingo Vila i Sagués, i Domingo Vila i Puig. Aquest últim és el pare de Núria Vila. La seva filla recorda que va anar uns anys a Barcelona a estudiar pastisseria.
{{ comment.text }}