Joan Fontserè, nou director general del Circuit de Catalunya

Tal i com va avançar fa uns dies EL 9 NOU, Joan Fontserè, de Sant Feliu, serà el nou director general del Circuit de Barcelona-Catalunya. Fontserè, que assumirà el càrrec el 19 de juny, ha estat director del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat des de 2011.

El 9 Nou
16/06/2015

L’acord ha estat pres pel Consell d’Administració del Circuit de Barcelona-Catalunya, format per la Generalitat de Catalunya, el RACC i l’Ajuntament de Montmeló. Joan Fontserè agafa el relleu a Salvador Servià, qui ha estat director general del Circuit de Barcelona-Catalunya des del mes de febrer de 2011. El Consell d’Administració destaca l’extraordinària labor que Salvador Servià ha dut a terme al Circuit durant els quatre anys i mig que ha estat al capdavant de la instal·lació.

Joan Fontserè i Pujol (Sant Feliu de Codines, 1974) és diplomat en Ciències Empresarials i Màrqueting. Va iniciar la seva carrera professional en el món del motor desenvolupant tasques comercials a la companyia TopFun. De l’any 2000 al 2011, va començar una nova etapa a l’empresa multinacional Octagon Esedos, com a responsable de l’àrea de motor i posteriorment com a responsable de nous negocis. L’any 2011 va passar a dirigir el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, fins al seu nomenament com a director general del Circuit de Barcelona-Catalunya. En l’actualitat i des del 2011, també és regidor de CiU a l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, una tasca que ja va desenvolupar de l’any 1999 al 2003.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 824 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't