La 3a Cursa de la Font del Dimoni aplega 400 corredors

Tot i l’amenaça de pluja, la 3a Cursa de la Font del Dimoni va aplegar 400 atletes, dissabte a Caldes. La prova, organitzada pel Club Atlètic Calderí, la va guanyar Jorge Tarragó (Kalenji Team) amb 36min 48s, rècord històric de la prova.

07/10/2015

El segon classificat va ser José Garcia López (ind.) amb 37min 11s i el tercer, Esteve Olivé (CCK Merrell), corredor minimalista.
En noies, va guanyar la calderina Mercè Tusell (ind.) amb un temps de 41min 35s que també establia un nou rècord històric femení a la prova; de fet, l’anterior millor marca la va establir la mateixa Tusell el 2013. Mercè Puigdueta (CN Caldes), segona amb 46min 36s, i Vanessa Olmos (CN Caldes), tercera amb 46min 58s, van completar el podi femení.

L’itinerari, de 10km, sortia del Parc de Can Rius i encarava el passeig del Remei per iniciar l’ascensió que passa per la Font del Dimoni. L´itinerari circular recorria camins i corriols de muntanya al voltant del Turó Gros per reemprendre el camí de tornada. Un any més la cursa va comptar amb categoria minimalista per atletes disposats a córrer amb calçats de mínima expressió que simulen el peu descalç.

Creu que Joe Biden hauria de renunciar a presentar-se com a candidat dels demòcrates als EUA?

En aquesta enquesta han votat 73 persones.