El Manlleu baixa al sisè lloc després de perdre 0 a 2 amb el Santboià

L’AEC Manlleu ha caigut a la sisena posició de la classificacíó després d’haver sumat només tres punts en els últims quatre partits. Aquest diumenge va caure derrotat a casa per 0 a 2 davant d’un rival directe, el Santboià entrenat per Quim Ayats.

28/03/2010

Dani Planagumà, encara convalescent de la lesió al braç, va sortir per intentar resoldre els problemes del Manlleu de cara a gol però no se’n va sortir. Tot i que els locals van jugar millor que el Santboià a la primera part, l’equip visitant va saber aprofitar millor les seves ocasions.

El primer gol el va marcar Aleix al minut 55, tot sol davant del porter. Uns minuts després, Montero va fallar una ocasió similar que no desaprofitaria a dos minuts pel final per establir el 0 a 2 definitiu. El públic va començar a marxar i els que es van quedar fins al final del partit van xiular tímidament. Miguel López no troba explicació al que li està passant al seu equip. “No aprofitem les ocasions” es lamentava.

Manlleu 0
Tato, Maik (Benet, min 66), Arxi, David Andreu, Rubén Ortiz, Gely (Venzal, min 75), David López (Granell, min 70), Raül Calvo, Juan Carlos, Remo i Planagumà.
Santboià 2
Rafa, Peque, Toni (Ramon, min 61), Monty, Montero, Polaco, Aleix, Heredia (Gallego, min 90), José, Cardenas i Josue.

ÀRBITRE: Fernández Perez. Bé. Va ensenyar targeta groga a Arxi, Rubén, Calvo, Remo, Planagumà i l’entrenador Miguel López pel Manlleu i a José i Ramon pel Santboià.
GOLS: 0-1, Aleix, min 55; 0-2, Montero, min 88.

En aquesta enquesta han votat 157 persones.