El Manlleu empata a 3 al camp del Figueres gràcies a 20 minuts bons a la segona part

El Manlleu perdia a la mitja part per 3 a 0. L’empat deixa el conjunt groc-i-vermell 16è, a 3 punts del descens.

13/10/2014

Els de Diego Morata van començar perdent després que l’equip que entrena l’exmanlleuenc Francesc Cargol s’avancés als pocs minuts de joc en la sortida d’un córner. Els problemes en defensa del Manlleu van seguir creixent i al minut 34 arribava el segon, obra de Revert i al 43 el tercer que va fer Roger Vidal. A la represa el Manlleu seguia sense poder remuntar i Morata va optar per un doble canvi. Va fer sortir Fortet i Ballús per Pol Planas i Muntada i 10 minuts després, Fortet aconseguia el primer dels manlleuencs. Un altre canvi pocs minuts després treia del terreny de joc Martí Soler i donava entrada a Manel Sala que amb tan sols 3 minuts feia el segon. El de l’empat va ser obra de Jordi Aumatell que tancava així 20 minuts de bon joc que van permetre salvar un punt en un partit que s’havia posat molt malament pel Manlleu.

En aquesta enquesta han votat 151 persones.