La Tartana, nom que se li ha posat a la food track, es va poder veure ja a la Fira del Tas del Bisaura. Aquesta food truck impulsada per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i el Bisaura dóna a conèixer els productes agroalimentaris locals d’aquests territoris facilitant-ne el tast. La Tartana també porta associat un projecte d’alimentació saludable i de sensibilització sobre els productes de proximitat, “Territori Educador. Ens mengem les Valls”, que es treballa a cinc escoles de la zona. El “restaurant amb rodes” ofereix plats preparats al moment, i d’altres que es cuinen prèviament a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès.
Entre les activitats paral·leles de la mostra hi havia el ja tradicional concurs de munyir o el vermut musical, amenitzat pel grup Em torna la Xamfaina, en què es va poder degustar ratafia Bosch i tapes elaborades per Carns i Embotits Collfred.
{{ comment.text }}