Amb l’objectiu de difondre la tecnologia blockchain en el sector agroalimentari i de les begudes català, fa dos mesos que està operatiu a la seu de la Cambra d’Osona, a Vic, el node agroalimentari del Centre Blockchain de Catalunya (CBCat). Al capdavant d’aquesta subseu hi ha Àlex Pèlach i Josep Cerarols, que són els encarregats d’assessorar i acompanyar les empreses, així com explicar-los els possibles usos i avantatges que pot suposar l’aplicació d’aquesta tecnologia. En el sector alimentari, per exemple, la tecnologia blockchain permet crear…
Has consumit els tres articles gratuïts.
Per continuar gaudint del contingut prèmium d'el9nou.cat t’has de fer subscriptor. Ara pots fer-ho per 1 € el primer mes.
Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't
Comentaris
Fes un comentari
Comentant com a {{ acting_as }}.
{{ success }}
Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't
{{ comment.text }}