EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Acusen el regidor Joaquim Colomer d’estar darrere de perfils falsos de Twitter que atacaven l’alcalde de Ripoll

Li han donat de baixa el telèfon mòbil

El 9 Nou
24/02/2023
Ripoll

L’equip de govern de l’Ajuntament de Ripoll ha explicat en roda de premsa la destitució del fins ara quart tinent d’alcalde Joaquim Colomer i cap de l’Àrea de Serveis al Territori, Sosteniblitat i Empresa. L’acusen, entre d’altres, d’haver creat un pefil fals a la xarxa social Twitter des d’on s’atacava a l’alcalde, Jordi Munell, el president de Junts al Ripollès, Joan Manso o criticar accions del govern de Ripoll.

Els perfils falsos s’haurien creat des del telèfon mòbil que Colomer tenia de l’Ajuntament. Per aquest motiu, aquest matí se li ha donat de baixa.

A la roda de premsa hi havia des de regidors de Junts a Ripoll, fins al president comarcal del partit, Joan Manso, i altres consellers comarcals. Colomer passarà ara com a regidor no adscrit i li han demanat que renunciï a la presidència del Consell Comarcal del Ripollès.

Des del govern han volgut desvincular la decisió amb l’anunci fet per Colomer que es presentaria a les eleccions amb una llista d’independents. Colomer s’havia distanciat de Junts sobretot després que s’escollís Manoli Vega com a candidata de la formació a Ripoll en les properes eleccions.

Colomer nega les acusacions d’haver creat aquests comptes. Assegura que concretament el de Cabró de raça Ripollesa es va crear el maig de 2018 quan no tenia cap problema amb la resta de membres del govern i que les últims piulades es van fer el juliol passat i des de llavors, quan sí que ha tingut diferències amb Junts, no se n’ha fet cap.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 142 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't