EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Ajornada ‘sine die’ la declaració de Marta Rovira pel cas Tsunami

Estava citada aquest dimecres per declarar per videoconferència des de Barcelona, però el seu advocat té un altre judici

El 9 Nou
22/05/2024
Vic

El jutge de l’Audiència Manuel García-Castellón ha ajornat sine die la declaració de la secretària general d’ERC, la vigatana Marta Rovira, arran del cas Tsunami. Rovira estava citada aquest dimecres davant del jutge, que l’havia autoritzat a fer la declaració per videconferència des de Barcelona, però no de de Suïssa, com havia demanat.

El motiu de l’ajornament és que el seu advocat tenia marcat per avui un altre procediment judicial. Un cop acreditat davant del jutge de l’Audiència Nacional, aquest ha decretat l’Ajuntament.

De tota manera, i segons informa l’ACN, el magistrat ha rebutjat suspendre la resta de declaracions pel ‘cas Tsunami’ previstes per a aquest dimecres tal com demanaven els investigats Josep Lluís Alay, Xavier Vendrell, Oleguer Serra i Josep Campmajó.

Es dona el cas que el jutge ja havia suspès sine die la declaració d’Alay per prescripció mèdica, però ara ha resolt un recurs previ en què la seva defensa i la dels altres tres investigats demanaven la suspensió.

García Castellón acorda traslladar a les parts el recurs perquè es pronunciïn en dos dies, és a dir, un dia després de les declaracions. “Atès que els recursos no tenen efectes suspensius, no procedeix la suspensió de les declaracions”, afegeix l’escrit.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 330 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't