EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“Aquests quatre anys se’ns ha trobat a faltar a l’Ajuntament”

Arnau Martí, Vic (En Comú Podem)


26/05/2023
Vic

Fa quatre anys es van quedar a les portes d’aconseguir representació i ara volen recuperar-la amb força. Arnau Martí repetirà com a candidat a l’alcaldia de Vic En Comú Podem “amb un projecte per governar”. El seu programa busca solucions a tres grans problemes que detecta a la ciutat: la seguretat, la segregació i l’educació. Hi vol lluitar utilitzant l’antídot de la cohesió social: “Està demostrat que quan l’administració no inverteix en els barris ni en habitatge, se’n ressent la convivència”.

Per ell, el govern no ha fet els deures en cap d’aquestes tres àrees i aposta per escoles més inclusives i en una reformulació del model Vic. Si estan a govern desenvoluparan un nou pulmó verd, a la zona de Genís Antel, i creuen que ha de ser el mandat de la reforma del mercat municipal. Aquesta i la construcció d’una nova piscina municipal a la zona de Can Garrofa són les seves apostes quant a inversions en equipaments. “Durant aquests quatre anys se’ns ha trobat a faltar a l’Ajuntament”, afirma Martí.

La seva aposta és per fer un canvi després d’anys de govern monocolor i construir una alternativa amb les forces d’esquerra que obtinguin representació.

LA PREGUNTA

Laporta ha de destituir Xavi?

En aquesta enquesta han votat 405 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't