EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Arnau Rovira tornarà a ser el candidat de Junts per Catalunya a Manlleu

La seva presentació es va fer aquest dimecres a la sala d’exposicions de Can Puget amb la presència de pesos pesants del partit com ara l’exconseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró o l’alcaldessa de Vic i diputada de Junts al Parlament, Anna Erra

Que Arnau Rovira volia repetir com a cap de llista de Junts per Catalunya a Manlleu no era cap secret. Ell mateix havia fet públiques les seves intencions de revalidar el càrrec des de finals de 2022. De fet, Rovira ha estat l’únic candidat a postular-se per encapçalar la llista. Ser-ho, però, depenia del vistiplau de la militància que, de nou, ha apostat perquè Rovira sigui el candidat de Junts a l’alcaldia de Manlleu. Així es va evidenciar aquest dimecres en un acte que va tenir lloc a la sala d’exposicions de Can Puget. Un repte que Rovira entoma amb la certesa, després d’un mandat al govern, d’haver pres mides a un consistori que ara fa quatre anys no coneixia.

En aquesta nova aventura Rovira s’envoltarà de cares conegudes, sobretot als llocs més alts de la llista. Repetiran -en segona i tercera posició- els actuals regidors Lluïsa Bautista i David Bosc. Qui encara no ho té clar és Núria Martínez. Tots ells han defensat les sigles de Junts per Catalunya en un mandat que han compartit amb Esquerra Republicana amb qui el juny del 2019 van signar un pacte de govern. Un pacte de govern que va convertir Rovira en el segon tinent d’alcalde de Manlleu. Durant aquest mandat, també ha estat al capdavant de la regidoria de Seguretat Ciutadana i Civisme, un càrrec que l’ha portat a gestionar les protestes ciutadanes que van esclatar la tardor de 2021 quan una plataforma va denunciar un repunt de l’incivisme, la inseguretat i els fets delinqüencials a Manlleu.

LA PREGUNTA

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 280 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't