EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Comptador a zero a Roda de Ter amb sis opcions diferents

Cohesió per pressionar la propietat de Puigneró i enderrocar les naus

El Teatre Eliseu de Roda de Ter va acollir dijous el debat electoral amb els sis candidats que concorren a les eleccions del 28-M: Toni Mas (Esquerra Roda Republicana), Yolanda Tristancho (IPR), Albert Aguilar (Junts), Albert Serra (Ara Roda), Joan Moreno (Rodem!) i Elisabet Contreras (Sumem-CP). A la cita, coproduïda per Ràdio Roda i EL 9 TV, s’hi va parlar de propostes per millorar l’atenció a les persones, potenciar el comerç, fer més atractiu el turisme o proposar noves iniciatives de mobilitat.

De fet, un dels punts estrella, que ja va marcar el debat del 2019, va ser el trànsit que travessa el poble. Mas va proposar una “taula de partits” i un procés de participació ciutadana, mentre que Tristancho va plantejar un “referèndum no vinculant”. Contreras va apostar per “més estudis tècnics” per abordar “la solució correcta”, i Serra va considerar que calia recuperar l’estudi de mobilitat del 2020. Tant Moreno com Aguilar es van decantar per la variant com a única solució.

Un dels altres destacats va ser l’enderroc de les naus de Puigneró, en què tots van coincidir que calia exigir i pressionar la propietat perquè es derruïssin.

També es va notar unanimitat a l’hora de fer possibles pactes a partir del 28-M. Malgrat la fragmentació i tibantor d’aquest mandat, van dir que posarien el “comptador a zero” i no hi hauria línies vermelles. Es veurà després dels comicis. Per obtenir la majoria calen 7 dels 13 regidors.

LA PREGUNTA

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 646 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't