EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Consell d’Osona tindrà vicepresidència única i quatre grans àrees

Amb la presidència de Gerard Sancho, els titulars de les àrees seran Arnau Basco, Ester Coma, Viqui Terricabras i Albert Marcé.


28/07/2023
Vic

El Consell Comarcal d’Osona, amb Gerard Sancho com a president, tindrà una única vicepresidència que fins a mitjans de mandat sostindrà l’alcalde de Torelló, Marçal Ortuño.

L’ens s’estructurarà en quatre grans àrees: la de promoció econòmica, la de medi ambient, la de serveis a les persones i la de serveis als municipis.

Quatre àrees que encapçalaran, per aquest ordre, Arnau Basco, Ester Coma, Viqui Terricabras i Albert Marcé. El cartipàs del nou consell comarcal s’aprovava aquest dimecres per unanimitat i amb el vot favorable dels vint-i-nou consellers i conselleres que hi havia en el moment de la votació.

El punt que no es va aprovar per unanimitat va ser el de l’assignació de retribucions i compensacions econòmiques als membres del Consell. Arnau Bosch, conseller de la CUP, va anunciar que hi votarien en contra perquè considerava “excessivament elevades” les retribucions assignades.

Sancho va justificar l’augment de 9.900 euros més pel que fa al total de retribucions per l’organització en quatre àrees del Consell i basant-se en la incorporació de dos grups nous al govern. En el cas de la retribució establerta per al president del Consell Comarcal d’Osona serà de 38.000 euros bruts anuals. Sancho tindrà una dedicació a l’ens supramunicipal del 60%.

LA PREGUNTA

Laporta ha de destituir Xavi?

En aquesta enquesta han votat 94 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't