EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

ERC recupera l’assemblea d’alcaldes i regidors d’Osona

L’Assamblea ha d’incidir en la millora de l’organització dels republicans a Osona, però també ha de servir, aquest 2017, per reafirmar el compromís de tots els electes amb el referèndum sobre la independència

Esquerra Republicana ha crescut els últims anys a Osona. Ara hi té 159 electes, presència a 42 municipis, i uns 300 militants. Per afavorir l’organització interna, el partit ha optat per recuperar l’Assemblea de Regidors i Alcaldes d’Esquerra a la comarca. La presidirà l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, i farà una primera trobada el dia 18 de febrer. S’hi debatrà, per exemple, sobre si s’ha d’externalitzar o no la gestió dels serveis municipals d’aigua. Però el tema principal a tractar serà el paper del món local en el procés, i l’estratègia a seguir en un any clau, aquest 2017, amb el referèndum sobre la independència previst al setembre.

Esquerra d’Osona també tira endavant a la comarca la campanya ‘La república que farem’, que el partit ha engegat a tot el país. Els republicans busquen la participació ciutadana per articular la seva proposta en la constitució de la república catalana. A més de recollir propostes a través de la web larepublicaquefarem.cat, s’organitzaran actes a diferents municipis osonencs amb la participació, entre d’altres, del portaveu al Congrés, Gabriel Rufián, que demà serà a a Balenyà, la secretària general, Marta Rovira o els consellers Carles Mundó i Antoni Comín. La campanya també sortirà al carrer.

Esquerra Republicana presentava la campanya el local que acaben d’estrenar a la ronda Camprodon de Vic. A diferència del que tenien fins ara, és en una planta baixa, cosa que el fa, per tant, més visible i accessible.

 

 

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 378 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't