EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Jordi Fàbrega planta cara a Mariano Rajoy

L’Ajuntament de Sant Pere de Torelló reacciona davant el pla del Govern espanyol de precintar les escoles per evitar que es faci el referèndum

L’Ajuntament de Sant Pere de Torelló ha repartit un ban a tots els veïns del municipi en el qual explicita que “no hem d’acceptar que ningú ens precinti les nostres escoles ni la resta de dependències municipals per portar a terme d’una forma pacífica, democràtica i lliure el referèndum sobre l’autodeterminació de Catalunya”. L’alcalde, Jordi Fàbrega, ha reaccionat davant les informacions que apunten que el govern de Mariano Rajoy té un pla que preveu precintar les escoles i assumir les competències en educació per evitar la celebració del referèndum.  Assegura que els consistoris “hem d’estar a l’alçada de les circumstàncies històriques i ens hem de posar a disposició del Govern de la Generalitat i rebutjar la prohibició de demanar l’opinió al poble.

Al ban el consistori assegura que els edificis són patrimonialment de la Generalitat o dels ajuntament i que en el cas santperenc només disposen de dos edificis escolars, tots dos propietat municipal. Remarquen que “mai no s’hauria de negar el dret a poder votar i menys quan qui demana fer-ho són la majoria dels ciutadans de Catalunya.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 891 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't