EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“La proximitat serà imprescindible a Roda de Ter”

Els perfils (54). Toni Mas, candidat d’Esquerra Roda Republicana a Roda de Ter

Després de debutar com a regidor el 2019 a l’Ajuntament de Roda, Toni Mas va ser escollit candidat per encapçalar Esquerra Roda Republicana a les municipals. Ho entoma amb “molta il·lusió, valentia i vocació de servei”. Tot i això, subratlla que no va sol, sinó amb “un equip fort, cohesionat i generós” que combina “continuïtat i renovació”. Es refereix, per exemple, a les regidores Roser Montané (2) i Núria Arrebola (4), o cares noves com Aida Reig (3) i Joan Escarrabill (5). “Pràcticament el 75% de persones de la llista són independents”, explica, destacant que ERC els ha donat “suport, una seguretat jurídica i arribar on són”, “però alhora és un projecte obert, generós i que necessita que es nodreixi de la ciutadania”.
Fins al maig serà regidor d’Acció Social i Esports, des d’on s’han impulsat iniciatives com la targeta moneder o el servei d’intervenció socioeducativa, i s’ha “treballat intensament per adequar les instal·lacions de la zona esportiva”, quant a la segona.

Tot i això, els queda “molta feina per fer” i alguna d’aquesta ja la tenen “embastada”. Fixa com a grans projectes el trànsit rodat, “des d’on s’ha de treballar des del consens”, l’enderroc de les naus de Puigneró i la rehabilitació de l’antiga fàbrica La Blava.

Es considera una persona que s’implica en el que fa, també en les regidories que ha ostentat: “M’he acostat a la gent i a les entitats per viure-ho de molt més a la vora i fer millor feina”. Per això, considera que si arriba a l’alcaldia, després de les eleccions del 28-M, la primera cosa que faria seria trobar-se “amb la gent”, des del seu equip, els altres partits fins a les entitats. “La proximitat és un dels aspectes que serà imprescindible”, subratlla.

A les municipals del maig a Roda s’hi presenten sis llistes electorals.

LA PREGUNTA

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 142 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't