EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’advocat de Puigdemont, dijous al Club de Premsa d’EL 9 NOU

Jaume Alonso-Cuevillas i el Catedràtic de Dret Penal Joan Queralt analitzaran el procés d’independència


15/04/2018
Vic

La judicialització del procés d’independència ha situat els advocats i els catedràtics de dret en un paper protagonista de l’etapa actual de la política catalana. La persecució judicial de l’1-O, que ha portat a membres del govern a la presó i a l’exili, s’hi suma ara la persecució que pateixen els Comitès de Defensa del Referèndum (CDR). Amb Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont, i el catedràtic de Dret Penal de la UB Joan Queralt s’analitzarà dijous la situació actual i s’intentarà respondre a la pregunta de si l’actual interpretació de la Constitució posa en perill drets fonamentals. Es tracta d’una nova sessió del Club de Premsa d’EL 9 NOU que de forma excepcional es farà a l’Auditori Fundació Antiga Caixa de Manlleu, a la rambla Hospital de Vic, per poder donar cabuda a l’aforament previst d’assistents.

Serà dijous a les 8 del vespre a l’auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu de Vic

Jaume Alonso-Cuevillas és l’advocat de l’expresident de la Generalitat. Exdegà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), va ser també president del Consell de l’Advocacia Catalana i vicepresident del Consell general de l’Advocacia Espanyola. És també catedràtic de Dret Processal de la Universitat de Barcelona. Al costat d’Alonso-Cuevillas, el catedràtic de Dret Penal Joan Queralt, una de les veus autoritzades que ha analitzat el procés, intentaran donar resposta a la possible vulneració de drets. La taula rodona serà presentada per Jordi Molet, director general d’EL 9 NOU, i començarà a les 8 del vespre. L’acte és obert al públic i al final tothom qui ho desitgi podrà fer les seves preguntes als ponents.

EL 9 NOU organitza cada mes actes del Club de Premsa a Osona, el Ripollès i el Vallès Oriental. Aquesta any, per exemple, s’ha comptat amb Joan Tardà i també s’han fet taules rodones sobre la pèrdua de població del Ripollès o el paper que pot tenir l’escola per prevenir el radicalisme.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 103 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't