EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’alcaldessa de Campelles canvia Junts per una llista associada a ERC

La bona entesa i el suport que li ha donat ERC li ha fet acceptar la proposta dels republicans

La política local a Campelles ha fet un nou gir inesperat després que l’actual alcaldessa, Judit Cornellà, encapçali la llista Activem Campelles i El Baell-AM, marca blanca d’ERC, en les properes eleccions. Ja va anunciar al febrer que es presentaria, però la sorpresa és que ho faci amb el partit al qual es va enfrontar ara fa quatre anys quan encapçalava Junts. L’alcaldia de Campelles va passar a mans de Cornellà el juliol de 2021, després que Pere Carrera renunciés al càrrec.

Prèviament, Carrera havia agafat l’alcaldia per la mort de Joan Dordas, que va guanyar les últimes eleccions de 2019. Cornellà ha governat gairebé dos anys, tot i que la majoria dels regidors eren republicans.

La bona entesa i el suport que li ha donat ERC durant la seva etapa de govern, i que no ha trobat en la mateixa mesura a Junts, li ha fet acceptar la proposta dels republicans per encapçalar-ne una llista, on també hi ha algun altre nom que ja l’acompanyava a la candidatura de fa quatre anys. El seu nom es preveu com el de l’única dona candidata a Campelles, on hi ha un sistema de llistes obertes.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 874 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't