EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, fa balanç del mandat

Mercè Cabanas va arribar a l’alcaldia de Taradell l’any 2019 després d’una victòria d’Esquerra Republicana que li ha permès, durant quatre anys, governar en majoria absoluta

L’adquisició del Castell d’en Boix -que es formalitzarà en els propers dies- serà l’última gran obra del mandat de Mercè Cabanas al capdavant de l’Ajuntament de Taradell. Així ho ha anunciat l’alcaldessa acompanyada de l’equip de govern en bloc en un acte que ha tingut lloc a la sala de plens del consistori i que ha servit per fer balanç a un mandat que encara ja la recta final. Amb la compra del castell, que ascendirà als 200.000 euros, el consistori desbloquejarà un conveni que va redactar-se l’any 2002 però que mai es va arribar a tancar.

Les obres d’urbanització de l’espai de davant de Can Costa, entre el carrer Miquel Martí i Pol i la carretera de Balenyà, que ja permeten accedir al centre d’infantil de Les Pinediques des del Passatge de l’Escola és una altra de les grans obres de mandat. Un passatge de prioritat per a vianants que compta amb una nova zona verda i jocs infantils. 

Una altra de les obres més destacades del govern de Cabanes ha estat l’inici de la primera fase de construcció del segon pavelló municipal; una obra que no es completarà fins el següent mandat i que posarà punt final a la manca d’equipaments esportius que el municipi arrossega des de fa temps. Carpetes tancades per un govern que, admet, també deixa coses al tinter.

Mercè Cabanas va arribar a l’alcaldia de Taradell l’any 2019 després d’una victòria aclaparadora d’Esquerra Republicana que li ha permès, durant quatre anys, governar en majoria absoluta. El passat mes d’octubre ja va anunciar que es presentarà a la reelecció a les eleccions municipals del 28 de maig com a candidata d’Esquerra al poble.

LA PREGUNTA

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 310 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't