EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’equip de govern de l’Ajuntament de Ripoll destitueix Joaquim Colomer després de l’anunci que es presentarà en una llista d’independents

Passarà a ser regidor no adscrit

El 9 Nou
24/02/2023
Ripoll

El secretari de l’Ajuntament de Ripoll ha comunicat aquest matí a Joaquim Colomer que se l’ha destituït de les seves responsabilitats de govern i de la tinença d’alcaldia. La destitució es produeix després que EL 9 NOU hagi publicat la intenció de Colomer de presentar-se a les eleccions del proper mes de maig amb un llista d’independents.

El fins ara cap de l’Àrea de Serveis al Territori, Sosteniblitat i Empresa de l’Ajuntament de Ripoll ha anunciat que no ha parlat encara amb l’alcalde, Jordi Munell, i que la decisió només li ha comunicat el secretari.

Colomer ha convocat als mitjans de comunicació aquest divendres a primera hora de tarda per explicar que després de la seva destitució passarà a ser regidor no adscrit. Ha assegurat que faria una oposició constructiva.

Colomer s’ha distanciat de Junts després que el partit apostés per Manoli Vega per ser-ne candidata. Tampoc tenia bona sintonia amb el president de la formació al Ripollès, Joan Manso.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 856 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't