EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Les tanques de la Devesa protagonistes del ple de Manlleu

El propietari dels terrenys impedeix amb tres tanques l’accés públic a la Devesa i al riu


28/09/2016
Manlleu

L’Ajuntament de Manlleu està en litigi amb el mateix veí que va al·legar contra el nou POUM, la qual cosa va provocar la seva anul·lació. Ara el veí ha instal·lat tres tanques en la seva propietat que impedeixen l’accés a la Devesa. Segons l’ajuntament ho ha fet sense les corresponents llicències. A més, això priva l’accés a un espai de servitud pública com és l’entorn del riu.

A la fotografia es pot veure una de les tres tanques, la més voluminosa, que el propietari dels terrenys de la Devesa de Manlleu ha instal·lat a l’inici del camí d’accés, privant que els veïns de la ciutat puguin gaudir d’aquest espai natural. El cas va arribar ahir al ple. La CUP va lamentar que l’obra continui dreta tot i el coneixement de l’ajuntament i la falta de llicències d’obres. Es van fer dues inspeccions sobre el terreny, el 26 de febrer i el 30 de maig, i l’obra finalment s’ha executat.

L’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, vol fer l’atermenament de la finca, per concretar quin espai de la Devesa és de servitud pública i per tant amb dret d’accés per a tots els veïns. Paral·lelament, s’ha obert un litigi entre el consistori i el veí per tal que les barreres desapareguin.

LA PREGUNTA

Laporta ha de destituir Xavi?

En aquesta enquesta han votat 135 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't