EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’exalcaldessa de Viladrau Margarida Feliu entra com a diputada al Parlament per ERC

Agafa el relleu a l’exconseller Chakir El Homrani

El 9 Nou
17/01/2023
Viladrau

L’exalcaldessa de Viladrau Margarida Feliu entrarà al Parlament com a diputada d’ERC en substitució de l’exconseller Chakir El Homrani, que la setmana passada va anunciar que es reincorporava a la seva anterior feina professional i tancava etapa a la cambra catalana.

Segons informen des d’ERC, Feliu tramitarà aquests dies les credencials necessàries davant la Junta Electoral i, un cop s’expedeixin al Parlament, s’unirà al grup parlamentari dels republicans. La previsió és que ja pugui prendre part al ple de la setmana entrant.

Feliu, que actualment és vicepresidenta tercera del Consell Comarcal d’Osona, va ser alcaldessa de Viladrau entre el 2015 i el 2019. Aquest mandat també el va començar amb el mateix càrrec, però una moció de censura dels Independents i Junts per Viladrau l’apartava de l’alcaldia a l’oposició la tardor del 2019.

Al Parlament hi ha ara mateix set diputats i diputades més d’Osona, el Ripollès i el Moianès. Es tracta d’Anna Erra (JxCat), Ramon Espadaler (PSC-UA), Marta Moreta (PSC-UA), Marc Parés (ECP), Jordi Munell (JxCat), Teresa Jordà (ERC) i Basha Changuerra (CUP).

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 416 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't