EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Més d’un miler de persones a la concentració de Vic en suport als presos polítics

Les concentracions s’han fet a totes les capitals de comarca després del trasllat dels presos polítics a Madrid per ser jutjats pel Tribunal Suprem

A les 8 del vespre d’aquest divendres s’han fet concentracions a la plaça Major de Vic i també davant dels ajuntaments de Ripoll i Moià en el marc de la campanya promoguda per l’ANC per denunciar el procés a què són sotmesos els presos polítics.

La convocatòria s’ha fet coincidir amb el trasllat dels independentistes dels centres penitenciaris catalans on estaven ingressats en situació preventiva cap a Madrid per ser jutjats pel Tribunal Suprem a partir del 12 de febrer. Paral·lelament s’ha iniciat una campanya amb pancartes amb fons negre als ajuntaments denunciant en anglès la farsa d’aquest procés i defensant el dret d’autodeterminació dels pobles.

A la plaça Major de Vic s’hi han concentrat més d’un miler de persones per escoltar els parlaments en defensa dels presos per part de diversos col·lectius. El músic Sebastià Bardolet també ha cantat la Cançó sense nom de Lluís Llach i la versió antiga d’Els Segadors per cloure l’acte així com s’ha informat des del CDR de la vaga general que hi ha convocada pel dia 7 contra aquest procés judicial. A Ripoll i a Moià s’hi han concentrat poc més d’un centenar de persones.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't