EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

No hi haurà passera durant les obres del pont de Can Molas

Àlex Garrido i Jordi Fàbrega han coincidit a dir que és del tot inviable fer un passera alternativa, però han proposat altres mesures per als veïns del barri de Vista Alegre. Les obres començaran la propera tardor


12/03/2017
Vic

L’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, i el diputat provincial d’Infraestructures viàries, Jordi Fàbrega, han comparegut aquest dimarts per reafirmar-se en el projecte de reforma del pont de Can Molas de Manlleu. Les obres començaran la propera tardor, després que s’hagin retardat per la inclusió en el projecte d’una nova rotonda a la part alta del pont, a la cruïlla d’accés al barri de Vista Alegre.

Garrido i Fàbrega han sortit al pas de la polèmica amb els veïns d’aquest barri de Manlleu que han iniciat una recollida de signatures perquè es construeixi una passera alternativa durant les obres. Tant l’alcalde com el diputat han coincidit a dir que és del tot inviable fer aquesta passera i, de fet, Fàbrega ha afegit que perquè hi poguessin circular vehicles caldria l’estructura d’un pont.

Garrido ha lamentat que des de l’oposició s’estigui instrumentalitzant el cas. Ha assegurat que ja han començat el diàleg amb els nous representants dels veïns amb qui s’ha compromès a trobar-se un cop al mes. Amb ells s’hauran de negociar els serrells de les mesures proposades per l’ajuntament per pal·liar les molèsties. Han recordat que pel pont s’hi podrà circular sempre, durant les obres, a peu, en bicicleta o moto. També s’implantarà un servei de transport urbà entre el barri i el centre de Manlleu.

Una altra de les mesures és que els veïns de Vista Alegre puguin aparcar a l’aparcament del Gas, just a l’altre extrem del pont, i, gratuïtament, a l’aparcament de la plaça Fra Bernadí.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

En aquesta enquesta han votat 124 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't