EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’oposició, en contra que Vic destini 50.000 euros al mil·lenari de l’Abadia de Montserrat

Forma part d’un paquet de 4,8 milions d’euros que ha de permetre, entre d’altres, ampliar el CAP del Remei i adequar el Centre Cívic Joan Triadú


07/03/2023

Amb els vots a favor de l’equip de governi l’oposició, en bloc, votant en contra. Així és com finalitzava el punt número nou de l’ordre del dia del ple que l’ajuntament de Vic celebrava aquest dilluns i que suposava una modificació de crèdit del pressupost amb una partida del romanent de tresoreria. Un paquet de quatre milions 800 mil euros que ha de permetre, entre d’altres, ampliar el CAP del Remei i adequar el Centre Cívic Joan Triadú. L’actuació que va encendre el ple, però, va ser una partida de 50.000 euros pel mil·lenari de l’Abadia de Montserrat.

Ni Esquerra Republicana, ni Capgirem Vic ni l’exsocialista Carme Tena veuen amb bons ulls que el consistori vigatà destini aquests diners al mil·lenari de l’Abadia de Montserrat; un programa d’actes que començarà a desplegar-se l’any 2025. Asseguren que aquesta inversió no revertirà en la ciutat i que hi ha coses més prioritaries.

Qui va intentar calmar les aigües va ser l’alcaldessa, Anna Erra, que va explicar que l’ajuntament dona suport econòmic a l’Abadia de Montserrat des dels temps de Josep Maria Vila d’Abadal. Una herència que va quedar sense efecte el mandat passat i que Erra ha volgut recuperar amb la voluntat, deia, que la ciutat de Vic sigui a la llista d’institucions que han donat suport al mil·lenari de la institució.

Tot plegat en un ple que va tenir una durada de tres hores i que, a només dos plens de finalitzar el mandat, va tornar a fer evident les discrepàncies entre govern i oposició que han marcat la legislatura.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

En aquesta enquesta han votat 62 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't