EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Planten 2.500 creus grogues a la plaça Major de Vic

L’acció l’han portat a terme unes 150 persones coordinades al mil·límetre


21/07/2018
Vic

Al més pur estil d’un reality show nord-americà, unes 150 persones han omplert la plaça Major de Vic amb 2.500 creus grogues aquest dissabte a la tarda. Coordinades i organitzades a la perfecció, s’han distribuït en 50 fileres diferents per anar-les plantant fent un petit forat a la sorra amb un trepant, clavant-hi un suport i, després, la creu al damunt. Prèviament a la plaça s’hi havia marcat una quadrícula amb fils per assegurar que quedessin alineades.

La previsió és que les creus s’hi estiguin 24 hores, fins demà a les 7 del vespre, quan -qui ho vulgui- se’n podrà quedar una a canvi de fer una aportació econòmica la caixa de resistència per a l’Associació Catalana pels Drets Civils, integrada per les famílies dels presos polítics i exiliats.

Tal com explicaven els membres de l’organització, aquesta acció no l’ha coordinat cap entitat constituïda com a tal, sinó un grup de persones que s’han anat coneixent arran de participar en mobilitzacions relacionades amb el procés sobiranista. La majoria són d’Osona, la Selva, la Garrotxa, el Bages i el Gironès.

Més informació a EL 9 NOU de dilluns

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 457 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't