EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Ripoll exhibeix la fragmentació política local per la Diada

Els partits d’esquerres es desmarquen d’uns actes oficials que consideren com a propaganda del partit identitari Aliança Catalana

Els partits polítics de Ripoll van mostrar la divisió que hi ha entre ells, en una matinal de la Diada que va tenir com a protagonista a l’activista Anthony Corey Sánchez, que va fer la glossa al Monestir de Santa Maria. Els partits d’esquerres (ERC, PSC i CUP) del consistori havien fet prèviament la seva ofrena floral a la tomba del Comte Guifré, desmarcant-se d’uns actes oficials que consideren com a propaganda del partit identitari que governa al municipi, Aliança Catalana.

Per la seva banda tant Junts com Som-hi Ripoll, van participar en l’ofrena oficial i van ser presents a l’interior del Monestir, però van renunciar a fotografiar-se conjuntament amb l’alcaldessa Sílvia Orriols i l’equip de govern en la imatge de consistori. L’acte va tenir la participació de diferents entitats públiques i privades del municipi en diferents àmbits, i també d’alguna escola. Un cop acabats els parlaments i el tram més parlamentari de la matinal, es van fer diverses celebracions folklòriques a l’exterior.

LA PREGUNTA

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 260 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't