EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Sense canvis a Sant Martí de Centelles, on no varien les forces

Els independents pilotats per Núria Roca reediten la majoria absoluta

Núria Roca, que va accedir el 2019 a l’alcaldia de Sant Martí de Centelles en agafar el relleu a Josep Antoni Grau, continuarà governant còmodament gràcies a la majoria absoluta revalidada a les urnes aquest diumenge. L’escenari al poble queda, de fet, exactament igual que fa quatre anys: els independents sota batuta de l’actual alcaldessa mantenen els sis representats al consistori per davant dels tres del grup sota paraigua d’ERC. A priori, per tant, s’endevina un mandat amb poques diferències respecte al que tancaven els comicis d’aquest diumenge.

Entre els objectius de Roca hi ha formalitzar la urbanització de l’Oller o la depuradora de les Comes, mentre que Ara Gent de Sant Martí de Centelles-AM va posar el focus durant la campanya sobretot en la seguretat, el problema de les ocupacions il·legals d’habitatge i el medi ambient. S’estrenava com a candidata, en substitució de Xavier Serrat, Laia Hidalgo, periodista de 30 anys, però el canvi de cara no es va traduir ni en un increment ni un descens de vots.

A banda d’alcaldessa de Sant Martí de Centelles, Núria Roca ha estat aquest mandat una de les vicepresidentes del Consell Comarcal d’Osona. Amb el temps va guanyant pes com una de les figures importants dins del grup independents. La reedició de l’alcaldia del municipi, amb majoria absoluta, l’acaba de consolidar en el rol de lideratge.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 474 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't