EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Setena renúncia d’un regidor a Santa Eulàlia de Riuprimer

Consultat per EL 9 NOU, el ja exregidor explica que plega per “la manca de suport d’una part de l’equip de govern, l’absència de lideratge i la manca de responsabilitat vers algunes decisions preses els darrers temps”

El 9 Nou
30/12/2022
Santa Eulàlia de Riuprimer

L’1 de febrer de 2021, amb la legislatura començada, Jordi Crusellas Franquesa va prendre possessió com a regidor de Santa Eulàlia de Riuprimer, i al cap d’un any i 10 mesos el ple del consistori celebrat dimarts va oficialitzar la seva renúncia. És el setè càrrec electe que plega al llarg de la legislatura. Crusellas, que no va ser a la sessió, on també es va aprovar el pressupost de la corporació i de la plantilla de personal per a l’any 2023, liderava les àrees de Festes, Esports i Desenvolupament Local i col·laborava en Joventut, Cultura, Fires i Comerç, Turisme i Comunicació.

Consultat per EL 9 NOU, el ja exregidor explica que els motius per plegar són “la manca de suport d’una part de l’equip de govern, l’absència de lideratge i la manca de responsabilitat vers algunes decisions preses els darrers temps, especialment en relació amb la imminent aprovació dels pressupostos del 2023. També per les crítiques de l’equip de govern durant la festa major d’hivern”. Des del consistori l’alcalde, Txevi Rovira, li agraeix la tasca duta a terme. “Ha fet molt bona feina perquè ens ha capgirat les festes i hem tingut molt més contacte amb el Consell de Joves. Estem molt agraïts a tota la feina que ha fet”, assegura Rovira.

Crusellas va entrar a l’Ajuntament arran de la sortida d’un regidor i es va mantenir dins l’equip de govern l’octubre de 2021, després de la renúncia de cinc dels nou regidors del consistori, per discrepàncies amb l’alcalde, com van expressar a través d’un comunicat. A hores d’ara, encara no es coneix qui el substituirà.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't