EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Toni Mas: “Reobrirem el pont vell a curt termini, però amb alguns condicionants”

L’alcalde de Roda ha estat entrevistat al programa ‘Territori 171 d’EL 9 FM

L’alcalde de Roda, Toni Mas (ERC) ha assegurat aquest matí al ‘Territori 17’ d’EL 9 FM que el pont vell de Roda reobrirà “a curt termini”, però es podrien plantejar “alguns condicionants” en la seva circulació.

L’Ajuntament està, actualment, esperant el projecte d’una rehabilitació que té un cost estimat d’entre 250.000 i 300.000 euros.

Mas també ha incidit en la complexitat de l’obra, tenint en compte que la base del pont inferior (la particularitat del pont Vell és que se n’hi va construir un al damunt) és de l’any 1100 i l’encaix amb la plataforma superior “no connecta bé”.

Mas, de totes maneres, assegura es repararà per deixar-lo en les condicions prèvies a l’esquerda i reobrir-lo “durant aquest any”.

L’alcalde afegeix, però, que si s’obre el pont Vell al trànsit repercutirà poc en la millora de la circulació de la travessera urbana (C-153).

Mesures com deixar alguns semàfors oberts aplicades en les darreres setmanes són més efectives, assegura. “El que ens ha resolt que hi hagi cues és trobar una altra utilitat al semàfor del CAP, no que el pont vell estigui tallat”, ha dit.

Toni Mas també ha dit que “l’ajuntament no és contrari una variant”, però és la Generalitat qui no la considera necessària, tenint en compte bona part dels 15.000 vehicles que hi passen cada dia es queden a la mateixa localitat.

Per això, plantegen mesures per pacificar el trànsit i fer el poble més amable i segur per als vianants. També s’estudia com treure vehicles pesants del nucli antic, com els que van al polígon de Malars, i juntament amb la Generalitat i l’Ajuntament de Masies estudien millorar-ne l’accés des de la carretera de Manlleu. 

LA PREGUNTA

Laporta ha de destituir Xavi?

En aquesta enquesta han votat 170 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't