EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Torelló torna a penjar la bandera espanyola

Oneja al capdamunt de l’Ajuntament des d’ahir; l’alcalde nega que tingui res a veure amb el Dia de la Hispanitat

El 9 Nou
12/10/2018
Torelló

La bandera espanyola torna a onejar al capdamunt de l’edifici de l’Ajuntament de Torelló des d’ahir. La data ha coincidit amb el Dia de la Hispanitat, tal com ha fet notar el regidor Cesc Manrique (CUP) a través de les xarxes socials, però l’alcalde, Santi Vivet (PDeCAT), nega que hi tingui res a veure més enllà de la casualitat.

Segons Vivet, des que el consistori va rebre la sentència del jutjat contenciós administratiu obligant-lo a penjar la bandera, l’han col·locat diverses vegades, “perquè sabem que ens vigilen i no hi ha més remei”, però també s’han trobat que els l’han robat.

La bandera que hi ha actualment, de fet, va arribar dilluns per reposar “la que ens havien pres”. L’alcalde explica que s’hauria d’haver penjat el mateix dilluns, però per qüestions internes de repartiment de tasques dins l’Ajuntament no es va acabar fent fins ahir.

L’Ajuntament de Vic és un altre dels que s’ha vist obligats a penjar la bandera espanyola després de rebre un requeriment d’execució de la sentència que l’instava a fer-ho. Hi és des del maig, però en una asta a la torre del rellotge on costa molt de veure.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 856 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't