EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Una entitat del Voltreganès denuncia que no els van deixar fer un acte per l’1-O

Diuen que tampoc els van oferir cap local alternatiu

El 9 Nou
30/09/2017

La Comissió Anticorrupció del Voltreganès ha denunciat que l’Ajuntament de Sant Hipòlit no els va deixar fer un  acte sobre el referèndum a la sala de plens el dia 28 de setembre. La resolució firmada pel primer tinent d’alcalde, Hipòlit Serra (Som Voltregà), diu que aquell dia no hi havia disponibilitat de la sala de plens. Des de la Comissió Anticorrupció del Voltreganès critiquen que no els deixessin fer l’acte, una xerrada-col·loqui sobre els drets i llibertats entorn l’1 d’octubre. Recorden que la petició la van fer amb 10 dies d’antel·lació i que no els van donar cap alternativa d’espai per fer l’acte.

El document de l'Ajuntament

 

 

 

Des de l’Ajuntament de les Masies de Voltregà han fet arribar als mitjans un comunicat explicant perquè també els ha rebutjat la celebració d’un acte:

“Cessió espai debat

El sr. David Ventura va sol·licitar en representació de la Comissió Anticorrupció del Voltreganès (CAV) la sessió de la sala de plens de l’Ajuntament de les Masies de Voltregà per aquest divendres, dia 29 de setembre.

Posem en el seu coneixement que la sala està cedida a la mateixa hora i dia i amb anterioritat a la seva demanada per un altra activitat i, per tant, ha estat denegada la sol·licitud de la CAV.”

 

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 891 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't