Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Tres osonencs creen Civia, una empresa de cereals ecològics sense gluten

És de les primeres iniciatives a Catalunya i s’ha fet un lloc en herbolaris i botigues a granel

Tot va començar durant l’embaràs del segon fill de Mariona Espaulella. Ella, que és metgessa, va voler aprofundir en l’alimentació saludable i davant la falta d’un producte que la convencés al mercat “vaig començar a fer granola a casa”. Tant ella com la seva parella, Sergi Mir, enginyer agrícola i amb experiència en empreses alimentàries com Natursoy, es van començar a endinsar en el món dels cereals. “Ens adonàvem que quan anàvem a comprar granoles no en trobàvem que estiguessin elaborades a prop, la majoria…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Creu que s’hauria de reduir a 100 km/h la velocitat a l’autopista?

En aquesta enquesta han votat 297 persones.
 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.