EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Tres osonencs creen Civia, una empresa de cereals ecològics sense gluten

És de les primeres iniciatives a Catalunya i s’ha fet un lloc en herbolaris i botigues a granel


06/02/2022
Balenyà

Tot va començar durant l’embaràs del segon fill de Mariona Espaulella. Ella, que és metgessa, va voler aprofundir en l’alimentació saludable i davant la falta d’un producte que la convencés al mercat “vaig començar a fer granola a casa”. Tant ella com la seva parella, Sergi Mir, enginyer agrícola i amb experiència en empreses alimentàries com Natursoy, es van començar a endinsar en el món dels cereals. “Ens adonàvem que quan anàvem a comprar granoles no en trobàvem que estiguessin elaborades a prop, la majoria…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 119 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't