Tot va començar durant l’embaràs del segon fill de Mariona Espaulella. Ella, que és metgessa, va voler aprofundir en l’alimentació saludable i davant la falta d’un producte que la convencés al mercat “vaig començar a fer granola a casa”. Tant ella com la seva parella, Sergi Mir, enginyer agrícola i amb experiència en empreses alimentàries com Natursoy, es van començar a endinsar en el món dels cereals. “Ens adonàvem que quan anàvem a comprar granoles no en trobàvem que estiguessin elaborades a prop, la majoria…
Has consumit els tres articles gratuïts.
Per continuar gaudint del contingut prèmium d'el9nou.cat t’has de fer subscriptor. Ara pots fer-ho per 1 € el primer mes.
Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't
Comentaris
Fes un comentari
Comentant com a {{ acting_as }}.
{{ success }}
Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't
{{ comment.text }}