Vic i Manlleu guanyen l’últim partit de la temporada

Han quedat en quart i setè lloc respectivament

02/06/2018
Vic

I els dos equips osonencs de Primera Catalana han tancat la lliga amb victòria. El Vic va guanyar al camp del Sant Joan de Montcada, per 2 a 1, tancant la competició com a quart classificat amb 55 punts. I el Manlleu es va imposar al Sabadell B, enviant-lo a Segona Catalana. Els vallesans van marcar primer, amb un gol de Gómez. Després del descans, el Manlleu va anar afagant el domini, i va arribar l’empat, obra de Del Pozo. Ja al temps afegit, Raül Garcia, en possible fora de joc, faria el 2 a 1 definitiu. El Sabadell va protestar llargament davant dels àrbitres. El Manlleu acaba la lliga setè amb 52 punts.