Quatre formatgeries d’Osona i el Ripollès han tornat a recollir premis als World Cheese Awards, considerat l’autèntic campionat mundial del sector. Els guardons es van donar a conèixer aquest divendres al matí, després d’una gala que va tenir lloc la nit abans a Sant Sebastià. La formatgeria osonenca més premiada ha estat Betara, d’Olost, amb cinc formatges condecorats: tres medalles d’or, una plata i una de bronze. També Mas el Garet, de Tona, un altre habitual del certamen, va recollir quatre medalles més, una d’or, dues de plata i una de bronze, més un cinquè premi per a un dels formatges que fan conjuntament amb l’agrupació ARCOC. També va recollir dos guardons Formatges Muntanyola, un or i una plata; mentre que Mas el Lladré, de les Llosses, va sumar una medalla de bronze.
Formatges de ‘Champions’
Betara, d’Olost; Mas el Garet, de Tona; Formatges de Muntanyola; i Mas el Lladré, de les Llosses, recullen premis al World Cheese Awards
{{ comment.text }}