EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

La Cansaladeria Molist, de Manlleu, guanya el I Concurs Nacional de Llonganissa

Els guardons, amb tres finalistes més d’Osona, es lliuraran aquest dissabte en el marc de la 25a Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu

La llonganissa elaborada per Toni i Dani Molist, de la Carnisseria Molist de Manlleu, ha estat la guanyadora del 1r Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional, mentre que la de Josep M. Saborit, de la Carnisseria Xarcuteria Saborit de Calldetenes, ha quedant en segona posició. També han estat finalistes els osonencs Sergi Mas (Sant Pere de Torelló) i Francesc Colom (Manlleu)

El certamen ha estat convocat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, amb l’objectiu de vetllar per la qualitat i la millora dels productes carnis tradicionals, del foment de la innovació i la creativitat en els productors del nostre país.

L’entrega pública dels diplomes de les llonganisses premiades aquest dissabte, a 2/4 de 8 del vespre, en el marc de la Festa del Porc i la Cervesa a Manlleu, a l’escenari de les escales de la plaça Fra Bernadí.

El concurs ha tingut una participació de 20 empreses procedents de les comarques de Barcelona (14), Girona (1) i Lleida (5). En aquesta primera edició s’ha recollit bona part de les varietats de les llonganisses que s’elaboren arreu de Catalunya

LA PREGUNTA

Creu que seran positius els aranzels anunciats per Donald Trump?

En aquesta enquesta han votat 197 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't