Calaix ‘Fenomen’ Crusellas Lluc Crusellas, millor xocolater del món, presenta entre multituds a Vic el seu primer llibre, sobre la xocolata Lluc Crusellas firmant llibres després de la presentació | Bernat Cedó Miquel Erra 29/11/2022 Vic “És una persona molt capaç, tossuda i, el més important: amb el cap molt clar.” Ho escriu el cuiner Nandu Jubany al pròleg de Xocolata. Postres d’autor al teu abast (Efadós). Es tracta del primer… Contingut exclusiu per a subscriptors Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't Inicia sessió Registra't gastronomiacuinaLluc Crusellas COMENTARIS Notícies relacionades Alpens ja batega amb el NiFlauers El 9 Nou Sifons en solfa Miquel Erra Aprenem català des de l’amazic – El lleure (14) El 9 Nou “Quan pinto no hi ha maldecaps ni problemes” Roser Reixach LA PREGUNTA Què creu que passarà si torna Puigdemont? El detindran i quedarà en llibertat El detindran i l'empresonaran No el detindran En aquesta enquesta han votat 160 persones. Vota Comentaris Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada. {{ comment.usuari }}{{ comment.data }} Comentari pendent d'aprovació {{ comment.text }} Fes un comentari Comentant com a {{ acting_as }}. {{ success }} Envia Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari. Entra o registra't Les + vistes Greus destrosses a teulats i cotxes de Sant Pere de Torelló per una pedregada inèdita S'encén un tren prop de l'estació de Torelló Mor l'home que va patir una indisposició a les piscines de l'Estadi de Vic Accident amb una moto implicada a la C-17, entre Seva i Balenyà Sant Pere compta mil habitatges malmesos i demana la declaració de zona catastròfica Locals que han fet barri Nou atac del llop del Collsacabra Eloi Masoller i Ona Cerezo guanyen el concurs de menjar croissants d'un quilo a Torelló 50 anys d’esforç i dedicació La Farmàcia Tanyà de Vic es traspassa per falta de relleu
{{ comment.text }}