L’univers dolç, en tot el seu ampli ventall de satèl·lits, va ser el gran protagonista temàtic del Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016. Pastissers, cuiners de postres, xocolaters, gelaters i altres oficis i productors relacionats amb el món de la rebosteria van presentar les seves últimes creacions en el marc d’aquest certamen, nascut fa 17 anys a Vic i avui consolidat com una de les trobades del sector gastronòmic de referència a escala mundial. I enmig de tota aquesta galàxia dolça, va lluir l’estrella del mestre pastisser i xocolater vigatà Quim Capdevila, que va rebre el merescut homenatge del mateix sector. El Fòrum, nascut fa 17 anys a Vic de la mà de Pep Palau i Jaume von Arend, va tancar les portes aquest dimecres, després d’haver rebut més de 50.000 visitants. La presència osonenca va tornar a ser-hi notable. EL 9 NOU n’informa aquest divendres.
Quim Capdevila, homenatjat al Fòrum Gastronòmic
El Fòrum Gastronòmic de Barcelona reconeix la trajectòria del pastisser, xocolater i activista vigatà Quim Capdevila
{{ comment.text }}