Casa Riera Ordeix va presentar aquest dijous al vespre als històrics assecadors de la firma, ubicats a la plaça dels Màrtirs de Vic, el
llibre “La Llonganissa de Vic. Emocions al plat”. La publicació recull 24 receptes i 10 maridatges en què la Llonganissa de Vic té un paper
protagonista.
El llibre, que es va gestar ara fa dos anys, amb motiu dels 165 anys de la firma, ha comptat amb la participació de cuiners bàsicament de la comarca d’Osona . Tots ells -Arka, Boccatti, Ca l’Ignasi, Ca l’U, Cal Jutge, Can Jubany, Can Xarina, Divicnus, El Bardaguer, El Barecu, El Gravat, El Jardinet, El Xic, l’Escola d’Hostaleria d’Osona, Faves Comptades, Fonda Sala, L’Antiga Fonda, L’Arumí, L’Auró, Les Magnòlies, L’Estanyol, Torre Simon i VicFood- han elaborat una recepta amb Llonganissa de Vic. El llibre també inclou maridatges amb una selecció de formatges, pans i coques, així com vins i caves. EL 9 NOU fa una crònica de l’acte en l’edició d’aquest divendres.
{{ comment.text }}