EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

David Seijas i el vi bullit

El sommelier i elaborador de vins David Seijas, de Seva, i la família Roqueta, del celler Abadal, recuperen una antiga recepta de vi bullit i la transformen en un novedós “vi de foc”


13/11/2021
Seva

Fins al segle XIX, el vi bullit havia estat molt arrelat en una comarca vitivinícola com el Bages. S’elaborava amb varietats tradicionals, en temps de verema, fent bullir el most sense fermentar en calderes d’aram fins a concentrar-ne el sucre, donant pas a un vi dolç intens, ideal també per als dies de festa. Ara, una antiga recepta del celler Abadal, d’Horta d’Avinyó, icona de la DO Pla del Bages, ha permès als propietaris, la família Roqueta, conjuntament amb el sevenc David Seijas, reconegut sommelier…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 795 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't