Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

David Seijas i el vi bullit

El sommelier i elaborador de vins David Seijas, de Seva, i la família Roqueta, del celler Abadal, recuperen una antiga recepta de vi bullit i la transformen en un novedós “vi de foc”

Fins al segle XIX, el vi bullit havia estat molt arrelat en una comarca vitivinícola com el Bages. S’elaborava amb varietats tradicionals, en temps de verema, fent bullir el most sense fermentar en calderes d’aram fins a concentrar-ne el sucre, donant pas a un vi dolç intens, ideal també per als dies de festa. Ara, una antiga recepta del celler Abadal, d’Horta d’Avinyó, icona de la DO Pla del Bages, ha permès als propietaris, la família Roqueta, conjuntament amb el sevenc David Seijas, reconegut sommelier…

Aquest contingut és exclusiu per a subscriptors d’EL 9 NOU.

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Si a la seva empresa es fa sopar de Nadal hi assistirà?

En aquesta enquesta han votat 86 persones.
 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.