Gastronomia Del bosc a taula Passen per Osona els tasts del projecte Plantes Oblidades, per promoure els fruits silvestres Ester López, de Sambucus, aquest dijous amb la safata de productes a tastar | Miquel Erra Miquel Erra 07/02/2025 Vic Una crema de vinagre de xerès i arboç, una crema per untar d’aglà, una salsa d’arboç i mostassa o un iogurt grec amb aranyons. Són quatre dels vuit productes que una desena d’alumnes de l’escola… Contingut exclusiu per a subscriptors Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't Inicia sessió Registra't gastronomiaPlantes Oblidades Notícies relacionades El ‘retorn’ de Jordi Parramon Miquel Erra Els restaurants d’Osona, el Lluçanès i el Ripollès mantenen l’estrella Michelin ACN Lluc Crusellas reinventa la tradicional barra de torró Judit Lechón Aprenem a fer panellets casolans amb la Pepi Viñas EL 9 TV LA PREGUNTA Veu bé que el president dels bisbes espanyols opini sobre política? Sí No En aquesta enquesta han votat 297 persones. Vota Les + vistes Set detinguts i una vintena de denúncies en un dispositiu Kanpai contra la multireincidència a Vic i Manlleu Fan malbé el ninot de l'escola Joan Maragall de Ripoll Obriran un centre privat de diagnòstic per la imatge a Vic amb una inversió de 6 milions d'euros La febre per trobar el número de loteria de l'anunci d'un torró ha arribat fins a Tona El personal sanitari del CAP del Remei de Vic fa un pessebre vivent solidari Girbau celebra un dinar de jubilats a les portes de Nadal Els germans Pujol de la Granja Armengol, els nous 'influencers' de la vida a pagès La Generalitat confirma el futur Palau de Justícia a l’Era d’en Sellés de Vic Els pobles osonencs que pertanyen a Girona no es plantegen demanar un canvi de província Refredat, grip i covid: símptomes semblants però malalties diferents