Gastronomia Del bosc a taula Passen per Osona els tasts del projecte Plantes Oblidades, per promoure els fruits silvestres Ester López, de Sambucus, aquest dijous amb la safata de productes a tastar | Miquel Erra Miquel Erra 07/02/2025 Vic Una crema de vinagre de xerès i arboç, una crema per untar d’aglà, una salsa d’arboç i mostassa o un iogurt grec amb aranyons. Són quatre dels vuit productes que una desena d’alumnes de l’escola… Contingut exclusiu per a subscriptors Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't Inicia sessió Registra't gastronomiaPlantes Oblidades Notícies relacionades El ‘retorn’ de Jordi Parramon Miquel Erra Els restaurants d’Osona, el Lluçanès i el Ripollès mantenen l’estrella Michelin ACN Lluc Crusellas reinventa la tradicional barra de torró Judit Lechón Aprenem a fer panellets casolans amb la Pepi Viñas EL 9 TV LA PREGUNTA Creu que s’està fent bé la gestió de la pesta porcina? Sí No En aquesta enquesta han votat 80 persones. Vota Les + vistes Roda reparteix 1,8 milions d'euros d'un primer premi de la loteria Les millors imatges del Mercat Medieval de Vic Dos ferits lleus en un xoc frontal a les Masies de Roda Tres persones intoxicades per monòxid de carboni als Hostalets de Balenyà CCOO denuncia l'acomiadament de 300 treballadors temporals del grup Jorge a Osona pel brot de pesta porcina Febre pel dècim que surt a l’anunci del torró Més patrulles de Mossos al Remei i al centre de Vic Detenen 'in fraganti' un atracador a la joieria de Taradell Roda reparteix 1,8 milions d'euros d'un primer premi de la loteria La Comissió Europea deixa Osona fora del perímetre de zona infectada per la pesta porcina africana