Gastronomia Del bosc a taula Passen per Osona els tasts del projecte Plantes Oblidades, per promoure els fruits silvestres Ester López, de Sambucus, aquest dijous amb la safata de productes a tastar | Miquel Erra Miquel Erra 07/02/2025 Vic Una crema de vinagre de xerès i arboç, una crema per untar d’aglà, una salsa d’arboç i mostassa o un iogurt grec amb aranyons. Són quatre dels vuit productes que una desena d’alumnes de l’escola… Contingut exclusiu per a subscriptors Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't Inicia sessió Registra't gastronomiaPlantes Oblidades Notícies relacionades El ‘retorn’ de Jordi Parramon Miquel Erra Els restaurants d’Osona, el Lluçanès i el Ripollès mantenen l’estrella Michelin ACN Lluc Crusellas reinventa la tradicional barra de torró Judit Lechón Aprenem a fer panellets casolans amb la Pepi Viñas EL 9 TV LA PREGUNTA Veu bé que el president dels bisbes espanyols opini sobre política? Sí No En aquesta enquesta han votat 641 persones. Vota Les + vistes Deu detinguts en un operatiu antidroga a la carretera de la Guixa a Vic 20 anys de la grossa a Vic: “Ens va canviar la vida” Compren el Vigatà i les Galeries Montseny, on faran una vintena de pisos La sort, escadussera a Osona, el Ripollès i el Lluçanès Condemnen a més de 21 anys de presó Dani Montes per matar d’un tret un menor a Sant Hipòlit Els Mossos feia mig any que controlaven el punt de venda de droga de la carretera de la Guixa de Vic De no haver venut mai loteria a repartir mig milió d'euros Neix l'Ateneu Popular de Vic com a punt de trobada per al moviment popular i independentista “Els diners marxen molt de pressa, encara que se’n tinguin molts” Vic rebrà 15 milions d'euros de la primera convocatòria del Pla de Barris 2025 - 2029