Gastronomia Del bosc a taula Passen per Osona els tasts del projecte Plantes Oblidades, per promoure els fruits silvestres Ester López, de Sambucus, aquest dijous amb la safata de productes a tastar | Miquel Erra Miquel Erra 07/02/2025 Vic Una crema de vinagre de xerès i arboç, una crema per untar d’aglà, una salsa d’arboç i mostassa o un iogurt grec amb aranyons. Són quatre dels vuit productes que una desena d’alumnes de l’escola… Contingut exclusiu per a subscriptors Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't Inicia sessió Registra't gastronomiaPlantes Oblidades Notícies relacionades El ‘retorn’ de Jordi Parramon Miquel Erra Els restaurants d’Osona, el Lluçanès i el Ripollès mantenen l’estrella Michelin ACN Lluc Crusellas reinventa la tradicional barra de torró Judit Lechón Aprenem a fer panellets casolans amb la Pepi Viñas EL 9 TV LA PREGUNTA Considera que PSOE i Junts recomposaran la relació per restituir la majoria de la investidura? Sí No En aquesta enquesta han votat 187 persones. Vota Les + vistes Què li ha passat a la Pilarin? Atracament amb un ganivet al centre de Vic Mor l'advocada osonenca Teresa Rosell Una voluntària de Protecció Civil de Vic, clau per detenir un agressor sexual Detenen 'in fraganti' un atracador a la joieria de Taradell Un home s'entrega després d'un accident de trànsit a Moià que causa la mort del seu acompanyant Roda reparteix 1,8 milions d'euros d'un primer premi de la loteria Dos ferits lleus en un xoc frontal a les Masies de Roda CCOO denuncia l'acomiadament de 300 treballadors temporals del grup Jorge a Osona pel brot de pesta porcina Detingut l'home que va atracar una dona amb un ganivet al centre de Vic