Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

La millor llonganissa de la Plana

La Cansaladeria Molist, de Manlleu, guanya una de les categories de la quarta edició del Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional

La llonganissa que elaboren els germans Toni i Dani Molist, segona generació de la Cansaladeria Molist, de Manlleu, ha estat una de les guanyadores del 4t Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional, en la categoria tipus Plana de Vic. En aquesta mateixa categoria ha quedat segon el xarcuter Sergi Mas, d’Embotits Vall del Ges, de Sant Pere de Torelló.

La llonganissa dels germans Molist “és fruit de més de dos anys de treball i amb una millora constant de la recepta”, apuntaven després de conèixer el veredicte. En aquesta quarta edició, convocada per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, hi van prendre part 24 llonganisses en tres apartats: llonganissa tradicional tipus pagès, llonganissa tradicional tipus Plana de Vic i llonganissa tradicional sense floridura. Els germans Molist ja s’havien imposat a la primera edició, llavors com la millor llonganissa tradicional.

LA PREGUNTA

Està a favor dels indults?

En aquesta enquesta han votat 2183 persones.
 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.