Albert Nebot, del Brull, segon al campionat universitari de Madrid de golf

El del Brull va completar els 18 forats amb 74 cops, dos per sobre del PAR

06/03/2024
Madrid

Segona posició d’Albert Nebot al campionat universitari de Madrid de golf. En el torneig disputat al camp de l’Olivar de la Hinojosa, Nebot va completar els 18 forats amb 74 cops -dos per sobre del PAR-, un registre que li va valdre la medalla de plata.

Nebot practicant golf

El del Brull no va poder superar Luís Masaveu, que va fer el circuit en 66 cops (-6). Nebot destaca que en els primers cops i observant els altres 46 competidors, “vaig veure possible assolir el segon lloc”. El guanyador, però, “forma part de l’equip nacional i tenia molt nivell”.

Després d’aturar la pràctica del futbol a causa de les lesions al genoll, en els últims anys Nebot -de 26 anys-, ha participat en diversos competicions catalanes de golf. Actualment es troba a Madrid cursant el Màster habilitant d’arquitectura.

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 208 persones.