Bruna Clavell guanya dues medalles d’or al Campionat d’Espanya de natació infantil

El Club Natació Vic-ETB va competir amb sis nedadors obtenint bons resultats

19/03/2024
Terrassa

La nedadora del Club Natació Vic-ETB Bruna Clavell va ser la millor en les proves dels 50 i 200 metres braça. A banda d’aquestes medalles d’or, el club vigatà va obtenir la medalla de bronze en els 4×100 estils amb l’equip que formaven Jan Diez, Samuel Picoiu, Ismael Ayada i Marc de la Mora.

L'equip del CN Vic-ETB al podi
L’equip del CN Vic-ETB al podi de la prova dels 4×100 estils / CN Vic-ETB

Més enllà dels podis, el CN Vic ETB va signar grans actuacions assolint la quarta posició en els relleus 4×100 i 4×200 lliures. A més, en la classificació de clubs masculina es va aconseguir una meritòria desena posició en el medaller.

Els nedadors del CN Vic-ETB a Terrassa
Els nedadors del CN Vic-ETB a Terrassa / CN Vic-ETB

El Campionat d’Espanya Infantl d’Hivern de natació es va disputar a la piscina del CN Terrassa, amb la participació de sis nedadors de l’entitat vigatana. En total van competir en 24 proves, i es van classificar per 16 finals. Els nedadors vigatans van obtenir 14 millors marques personals i sis nous rècords de clubs.

El PSC ha de liderar els pactes per a la nova legislatura al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 432 persones.