El Club Handbol Vic destaca a la Lloret Cup

Hi van participar amb el Cadet Masculí i l’Infantil Femení

29/03/2024
Lloret de Mar

El Club Handbol Vic ha participat aquesta Setmana Santa a la prestigiosa Lloret Cup, que ha reunit alguns dels millors equips d’handbol d’arreu d’Europa. En el cas de l’entitat vigatana hi va competir amb el Cadet masculí i l’Infantil femení. En tots dos casos no només van aconseguir classificar-se entre els millors equips de la competició, sinó també van mostrar un molt bon nivell de joc.

El cadet masculí va mostrar una gran habilitat tècnica i un esperit de lluita incansable. La plantilla va acabar segona en la fase de grups després de superar al Pachangax (20-16), perdre amb el Bordils (24-36), i empatar amb el Ciudad Imperial (26-26). En els vuitens de final van caure contra l’Oarsoaldea Euskobalaia per un ajustat 27 a 26.

L'infantil femení a la Lloret Cup
L’infantil femení a la Lloret Cup / CH Vic

Pel que fa a l’Infantil femení, va captivar al públic amb una gran cohesió d’equip i esperit de lluita, fent visible el treball fet en els entrenaments. El Club Handbol Vic va assolir la primera posició del seu grup després de guanyar en les dues voltes a les seves rivals: el Sant Andreu (18-9 i 22-14), i el Sants (18-16 i 24-18). En els vuitens de final les vigatanes van caure contra l’equip que acabaria segon en el torneig, el Sarrià (24-16).

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 101 persones.